Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2010 11:35 - Как да създадеш успешен профил в сайт за запознанства
Автор: nikagda Категория: Тя и той   
Прочетен: 3750 Коментари: 0 Гласове:
0



Все повече хора намират своята половинка в сайт за запознанства. Ако се чудите как да подходите, как да оформите профила си и как да представите себе си по-добре, тук ще намерите подходящите съвети. Защото профила ви в сайт за запознанства или обявата за запознанство е първата стъпка към успешни запознанства и срещи на живо.

Представете си, че вашата обява за запознанство е като статия в луксозно списание, в която вие сте продуктът, който иска да се отличи от останалите и да бъде забелязан от подходящите хора.

Инвестирайте достатъчно време във вашата обява за запознанство. Самият вие дали бихте се свързали с някой кратък профил без идеи, с грозна снимка и правописни грешки? Сигурно не.

Правила при създаване на профил в сайт за запознанство:

1.    Снимката е абсолютно задължителна. Без снимка, много по-малко хора биха разгледали целия ви профил. Ако сте срамежливи, може да не е отблизо, не все пак да дава представа как изглеждате като цяло.
2.    Описанието е ключът за вашия успех. Много е важно да имате изразително описание, което да привлича вниманието. Както в истинския живот, първото впечатление е определящо.  Избягвайте негативни фрази с „не обичам”, „не ме кефят”, „да не се свързва с мен” и други подобни.

Опишете себе си и какво търсите по позитивен, честен и кратък начин. Вземете под внимание очакванията на тези, които разглеждат профила ви. Жените, като цяло, оценяват качества като честност, вярност, нежност, чувство за хумор.

Какви са вашите качества? Каква би била причината да се свърже човек с вашия профил?
Не бъдете срамежливи и скромни, както и не преувеличавайте. Съветваме ви да бъдете честен и да дадете необходимата информация, така че този, който ви чете, да може да си създаде престава за вас. Направете списък на качествата, които харесвате в себе си и в другите хора. Интегрирайте тези качества във вашия профил.
Идеята е да провокирате отговор на вашето описание, да внушавате доверие и оптимизъм.  Съветваме ви да не наблягате прекалено на желанията си и да не включвате прекалено конкретни изисквания, защото така намалявате шанса за запознанства с хора, които не пасват перфектно, но бихте ги харесали иначе.



Тагове:   контакт,   как,   описание,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikagda
Категория: Тя и той
Прочетен: 24889
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930