Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2010 12:29 - Кой тип жени има най-големи шансове за успех в сайт за запознанства?
Автор: nikagda Категория: Тя и той   
Прочетен: 1108 Коментари: 0 Гласове:
1



Като цяло, жените в сайтовете за запознанства са по-малко от мъжете. И това е съвсем обяснимо. Жените са по-срамежливи, като цяло, и по-трудно признават гласно, че имат нужда от повече контакти. Но за сметка на това, обаче, те са доста ухажвани на подобно място. Причина може да е, че са по-малко, както и че голяма част мъжете „не подбират” и се свързват с почти всички жени, дето им хващат окото, пък каквото стане.

Ако все пак се опитаме да отличим, кои жени се радват на най-много внимание в сайтовете за запознанства,това определено са момичетата и жените, които изглеждат добре на снимките, които са поставили в профилите си. Жените, а  и всички потребители, които не поставят своя снимка, силно намаляват шансовете си някой да се спре на техния профил. Това е все едно да си поръчаш нещо от онлайн магазин, без да си видял как изглежда. Освен ако няма някакво очевидно сходство в интересите и друга обща точка, ако нямат снимка, трудно някой би се решил да рискува.

Разбира се, колкото повече детайли се посочат при попълването на профила, толкова е по-голяма вероятността, някой с подобни интереси, да пристъпи към запознанство. Обикновено, попълването на профила отнема само няколко минути, но си заслужава, защото така другите придобиват по-добра представа за човека отсреща.

Може да се обособят 3 типа жени, които могат да се срещнат в сайт за запознанства:
Първият тип е тийнейджърки (над 18 години), който мислят основно за забавления и как да си намерят ново гадже, ако старото им е омръзнало или не им допада.
Те са сравнително лесна цел за запознанство, но от първият момент трябва да им допадне мъжа, защото бързо губят интерес.

Вторият тип са жени между 20 и 35 години. Те вече са натрупали жизнен опит и знаят точно какво търсят. Имат известен брой успешни или неуспешни връзки зад гърба си. Осъзнали са, че времето тече и  по-трудно правят компромиси, но пък нещо, ако им допадне, са отлични партньори. Финансово осигурени, способни да водят разговор на различни теми, в разцвета на силите си, те са перфектните жени за мъже, които търсят „нещо повече”.

Третият тип са жени между 35 и 55 години. Познавачи твърдят, че от жените в средната възраст, може да се очаква много повече, отколкото предполагат мнозинството мъже. Първо, защото имат опит, по-голямо търпение и не са натоварени с очакванията на по-младата възраст.

В заключение, определено и очаквано, най-младите жените, се радват на най-голям интерес. Първо, защото се смятат за най-достъпни и непридирчиви. После, защото изглеждат добре и не на последно място, възрастта им предполага широки контакти и много забавления. 



Тагове:   мъже,   срещи,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikagda
Категория: Тя и той
Прочетен: 24882
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930